Mitäs sä nyt sit oikein meinaat…

26.9.2011   //   Kari Ketonen   //   Artikkelit  //  1 kommentti

Minulta kysyttiin viikonloppuna sitä miksi päätin alkaa pitämään tälläisia nettisivuja, tai blogia. Ja myös sitä miksi kerron täällä asioista jotka kuuluvat työhöni.

Ja että enkö pelkää sitä, että lukijat käyvät jatkossa täältä vaan lukemassa ohjeita joiden avulla sitten treenaavat omatoimisesti itsekseen ja ilman palveluitani?

Suoraan kysymykseen suora vastaus: ”En pelkää”.

Koska minun mielestäni, jos haluat saada ja saavuttaa jotain, täytyy sinun myös olla valmis antamaan ja jakamaan jotain.

Eli näen tänne kirjoittamisen lähinnä niin, että jos joku todellakin innostuu tänne kirjoittamieni artikkeleiden johdosta liikkumaan enemmän, tai saa esimerkiksi muutettua ruokavaliotaan terveellisempään suuntaan, niin sehän on vaan aivan loistava juttu!

Toisekseen, koska tykkään kirjoittamisesta, niin ei tämä minulle edes ole kovin paha rasti. Toki mietin sitä pitkään ensin itsekseni, että olenko valmis tänne jatkossa kirjoittamaan ainakin suhteellisen epäsäännöllisen säännöllisesti. No, se keskustelu itseni kanssa päättyi sitten lopulta siihen, että myönsin itselleni olevani siihen valmis. Kuten varmaan kyllä jo arvasitkin.

Tein toki jonkinlaisen strategian ja suunnitelman sisällöntuotannolle, vaikka kukaan ei tietenkään velvoitakkaan minua sitä noudattamaan. Eli en siis kuitenkaan bloggaa aivan täysin sattumanvaraisesti. Ja siksi sinun lukijana kannattaa seurata jatkossakin tätä blogia, jos nämä aihepiirit sinua kiinnostavat.

Terveisin,
Kari

1 kommentti to “Mitäs sä nyt sit oikein meinaat…”

  • Hienointa tässä ammatissa on nähdä, kun ihmiset oppivat uutta, innostuvat, onnistuvat ja pääsevät tavoitteisiinsa. Ei tätä työtä rahan takia tee. Tietenkin toimeen pitää tulla, mutta saa kyllä olla aikamoinen blogi, että se syrjäyttää liikunnanohjaajan tai personal trainerin.

Kommentoi

Uusimmat artikkelit


Suomen Valmentajat ry:n jäsen