Marko Laaksonen ajoi kolmanneksi Päijänneajossa 2012

5.4.2012   //   Kari Ketonen   //   Artikkelit, Harjoittelu, Motivointi  //  Ei kommentteja

Niinhän siinä sitten lopulta kävi, että ”konkarikuljettaja” Marko Laaksonen nousi sunnuntain vahvan ajon ansiosta viidenneltä sijalta hienosti lopulta kolmanneksi. Wäinö Aaltosen suunnittelemaan Päijännekilpeen sai jo toisen peräkkäisen kiinnityksen ja nimensä 25-vuotias Oskari Kantonen. Kantonen johti kisaa alusta lähtien. Myös toiseksi sijoittunut 23-vuotias Roni Nikander piti kakkostilaa lähes alusta saakka tukevasti hallussaan.

Marko kertoi meikäläiselle heti maaliintulonsa jälkeen ettei ole koskaan tuntenut oloaan yhtä hyväksi ja vahvaksi Päijänneajon jälkeen.

Aika hienolta se tuntui, varsinkin kun ottaa huomioon, että siitä ensimmäisestä Päijänneajostahan on jo 25 vuotta ja Marko oli siis silloin vain parikymppinen nuori mies. Sipoon Sanomien artikkelin mukaan: ”Perinteikkään ympäriajon historian menestyksekkäimpiin kuljettajiin kuuluva Laaksonen pohtii rauhassa, mitä tekee vuoden 2013 kevättalvella.

– Tätä viimeisintä Päitsiä täytyy vielä sulatella. Jos talous ja aika sen mahdollistavat, saatan hyvin osallistua myös ensi vuonna. Jos osallistun, en mene kisaan turistiksi.

Myös toinen paikallinen endurokuljettaja jonka fysiikkavalmentajana toimin, Antti Erkkilä Järvenpäästä, ajoi hienosti ja oli 14. yleiskilpailussa.

Terveisin,
Kari

Kommentoi

Uusimmat artikkelit


Suomen Valmentajat ry:n jäsen