Sinustako Kevyt Sankari kilpailun syksyn voittaja?

24.9.2012   //   Kari Ketonen   //   Artikkelit, Harjoittelu, Hyvinvointi, Motivointi, Ravitsemus  //  Ei kommentteja

Koska moni teistä lukijoistani on kysellyt tässä kuluneen vuoden aikana voisinko auttaa painonpudotustavoittessanne, niin päätin tarjota teille apuani ja lähteä samalla itsekin Kevyt Sankarin tsempparikisaan mukaan.

CMS-kuntosalit järjestävät tänä syksynä järjestyksessään toisen valtakunnallisen Kevyt Sankari painonpudotuskilpailun. Nyt sinulla on siis loistava mahdollisuus saavuttaa painopudotustavoitteesi ja kenties jopa kolmen parhaan joukossa jotka palkitaan matkalahjakortein! Koko kilpailun voittajalle on luvassa peräti 2000 €, toiseksi tulleelle 1000 € ja vielä kolmanneksi tulleellekin on luvassa 500 € lahjakortti. Kilpailussa verrataan loppupainoa prosentuaalisesti alkupainoon.

Lisäksi tänä vuonna palkitaan myös paras tsemppari, eli personal trainer jonka ryhmä on pudottanut eniten painoa kiloissa mitattuna.

Kilpailuun osallistuminen ja minun ryhmääni mukaan pääseminen edellyttää sinulta sitä, että maksat osallistumismaksun (75€), käyt alku- ja loppupunnituksessa Aplicossa Lohjalla ja noudatat minun sinulle tekemää henkilökohtaista harjoitussuunnitelmaa ja ruokavaliota.

Jos sinä siis haluat niitä tuloksia aikaan, niin tartu tähän tilaisuuteen NYT ottamalla minuun yhteyttä ja kerron sinulle tästä lisää.

Ota yhteyttä minuun todellakin NYT, sillä kilpailu alkaa jo ensi maanantaina 1.10.

Terveisin,
Kari Ketonen
Persomal Trainer
GSM 045-677 8507
kari@kariketonen.fi

Kommentoi

Uusimmat artikkelit


Suomen Valmentajat ry:n jäsen