Bootcamp for FUN!

17.5.2016   //   Kari Ketonen   //   Harjoittelu  //  Ei kommentteja

Bootcamp for FUN!Bootcamp for FUN!

Tule mukaan treenaamaan maanantaisin ja/tai keskiviikkoisin klo 17:30-19:00 kuuden viikon ajaksi Pikku Huopalahteen, Helsinkiin.

Treenaamme myös pareittain ja pienryhmissä joten tutustut myös uusiin kavereihin. Punaisena lankana harjoituksissamme on se, että paitsi se on tehokasta, sen tulee olla myös hauskaa!

Tällä bootcampilla teet tasan niin kovaa treeniä kuin itse haluat tehdä. Haastat samalla itseäsi ja opit samalla erilaisia tapoja tehdä monipuolisia yleisliikkeitä kehonpainolla ja helpoilla välineillä.

Treenit ma 16.5 alkaen maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 17:30-19:00. Ota mukaan säänmukaiset uljoiluvarusteet ja mielellään myös vesipullo.

Tapaamme klo 17:15 Kehonhuolto Galendoksen edessä (Paciuksenkaari 27, Meilahti) josta siirrymme lähimaastoon ulos harjoittelemaan.

Bootcamp kestää 6 viikkoa (12 harjoitusta), voit halutessasi lunastaa sarjalipun (100 € ) joka sisältää kaikki harjoitukset, 1/2 sarjakortin (50 €) maanantain tai keskiviikon treenit, tai voit tullaan yksittäiseen harjoitukseen lunastamalla kertakortin (10€/krt). Maksin voit suorittaa paikan päällä käteisrllä tai maksukortilla.

Lisätiedot:
info@galendos.fi
045 677 8507 (Kari)

Kommentoi

Uusimmat artikkelit


Suomen Valmentajat ry:n jäsen